dec. 162019
 

Atleții cantemiriști au participat cu succes la ultima competiție din acest an, Concursul  Naţional de Atletism – sală –„Cupa de Iarnă” Bacău, Juniori 2, reușind să cucerească numeroase medalii, distincții care le încununează munca și efortul constant pentru performanță.

În competiţie cu unii dintre cei mai buni sportivi, elevii noștri au obţinut noi rezultate meritorii.

Cea mai strălucitoare medalie a fost obținută de elev caporal Mihăiță Neagu la proba de 800 m J2. A fost secondat de elev fruntaș Vlad Popa care a reușit la săritura în înălțime să obțină medalia de argint. Elev caporal Adrian Miroiu și elev caporal Mihăiță Neagu și-au adjudecat medaliile de bronz la greutate, respectiv în proba de 400m.

De asemenea, ștafeta, formată din elev fruntaș Robert Marcu, elev fruntaș David Stancu, elev fruntaș Răzvan Popa, elev caporal Mihăiță Neagu,  nu s-a lăsat mai prejos, având un parcurs foarte bun. Medalii de argint și de bronz s-au obținut la 4x400m, respectiv la 4x200m.

Pe tărâmul atletismului, acolo unde concurenţa este acerbă, liceenii militari confirmă pregătirea temeinică, realizată sub atenta coordonare a prof. Gianin Stanciu, care de-a lungul carierei a format adevărați performeri, ce continuă, ca și absolvenți, să se remarce în domeniul sportului.

Reuniunea atletică de la Bacău le-a oferit elevilor și absolvenților cantemiriști posibilitatea unei întâlniri de gală, experiența fiind una deosebită, în care generațiile și-au dat mâna pe tărâmul sportului.

Sunt elevi care s-au clasat în apropierea podiumului la 200m, 400m, 60m, proba de greutate.

Cu toții se află la un nivel de pregătire superior în urma multor ore de antrenament, a curajului, perseverenței și ambiției de a fi printre cei mai buni.

Felicitări tuturor și mult succes în competițiile viitoare!

 Posted by at 12:43 am
Gravityscan Badge