ian. 142019
 

Elevul plutonier Ovidiu Burcea este primul la învăţătură în clasa lui şi primul la proba de ştafetă 4x200m într-o competiţie internaţională.

Şi-a propus să ţintească cât mai sus şi să se remarce la un nivel cât mai înalt şi a reuşit.

A adunat medalii la concursuri judeţene şi naţionale atât la individual cât şi alături de sportivii cantemirişti, încununarea efortului venind la nivel internaţional.

Rezultatele obţinute sunt cele care i-au definit aptitudinile fizice pentru care s-a pregătit atât în colegiu cât şi la CSM Ploieşti, acolo unde este legitimat.

La cele două competiţii internaţionale de anvergură „Rekor Deneme Yarişmalari” şi „Olympic Rekor Yrismalari”, găzduite de sala „Atakoy Athletics Arena”, din Istanbul, Ovidiu s-a simţit mândru să reprezinte România şi să obţină rezultate remarcabile alături de atleţii ploieşteni, dar şi la proba de60m.

Distincţiile sunt cele care-i încununează munca şi efortul constant pentru performanţă:

  • Locul I – ştafetă 4x200m juniori;
  • Locul III  – 60m plat “U20”;
  • Locul VI – 400 m “U20”.

“Timpul petrecut înTurcia a fost o experienţă unică pentru mine, atât din punct de vedere sportiv,cât şi din punct de vedre cultural. Mi-a oferit posibilitatea să ies în lume, să învăţ, să cunosc şi, în fond, să mă dezvolt.

Pe plan sportiv, nu a fost deloc uşor deoarece alergam pe o pistă nouă pentru mine, cu o altă emoţie a concursului şi sub o altă presiune.

Mă bucur că am avut ocazia să iau parte la acest stagiu de pregătire şi ţintesc mai departe la cât mai multe rezultate”, ne-a mărturisit atletul nostru.

Ovidiu şi-a desăvârşit pregătirea sub îndrumarea antrenorilor Augustin Iancu şi RobertMunteanu de la CSM Ploieşti, iar în colegiu sub îndrumarea prof. Gianin Stanciu.

Felicitări, Ovidiu!

Ne mândrim cu tine!

 Posted by at 11:04 am
Gravityscan Badge