mart. 052019
 

De când practic acest sport, Taekwondo, am învăţat să îmi controlez emoţiile şi să abordez cu calm orice problemă, indiferent de situaţie”, ne-a spus elevul Radu Ioan Aciobăniţei.         

Radu s-a numărat printre performerii Concursului „Ilyo Open Cup” desfăşurat la Bistriţa- Năsăud, confirmând pregătirea foarte bună pe care o are în acest domeniu, în care se pregăteşte cu seriozitate şi, nu în ultimul rând, cu pasiune, de 11 ani. „Simt că acest sport, fără de care viaţa mea ar fi incompletă,  mă educă, ajutându-mă se devin ceea ce sunt astăzi”, a adăugat tânărul licean, distins cu locul II în competiţia de la Bistriţa, unde au luat startul peste 300 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară.

De asemenea, ne-a mărturist cum l-a ajutat această disciplină în eliminarea stresului de la examene şi de la admiterea în Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”.

Odată admis în colegiu, Radu se pregăteşte pentru o carieră militară de succes.

A fost prezent la Balul  bobocilor cu un număr de Taekwondo, pentru care a primit aplauze şi aprecieri de la întreaga asistenţă, primind premiul de popularitate.  

Se mândreşte cu cele 70 de medalii obţinute la concursuri judeţene şi naţionale, care sunt aşezate la loc de cinste.

Felicitări şi mult succes în continuare alături de antrenorul tău, care te ajută să performezi la nivel înalt!

Foto: Graţiela Mihăescu

 Posted by at 12:30 am
Gravityscan Badge