feb. 012018
 

Înainte de vacanţa intersemestrială, elevii care au fost înaintaţi în gradul corespunzător anului de studiu, prin ordin al  comandantului colegiului, au fost aplaudaţi şi felicitaţi de colegi şi cadrele militare prezente la activitate. Gradul onorific de elev fruntaş este primul pe care l-au primit, urmând ca în clasa a XI –a să primească gradul de elev caporal şi în clasa a XII –a gradul de elev sergent, dacă vor continua să obţină rezultate bune la învăţătură şi nu vor avea abateri disciplinare. „Să-l purtaţi cu onoare, demnitate şi verticalitate”, le-a transmis comandantul colegiului, colonel dr. Doina Mureşan, elevilor înaintaţi în grad.

În cadrul întâlnirii, comandantul colegiului l-a felicitat pe elevul Rareş Păuna pentru rezultatele deosebite obţinute la secţiunea de recitare din lirica eminesciană, atât la Concursul  judeţean de recitări „Ca un luceafăr am trecut prin lume” cât şi la  Concursul Naţional de Poezie „Ocrotiţi de Eminescu”, ediţia a XVIII –a, de la Blaj.

De asemenea, au fost felicitaţi cei trei reprezentanţi ai colegiului, componenţi ai Ansamblului  „Calabreaza”, care  au trecut mai departe la „Duelul Ansamblurilor”, în direct, la emisiunea de divertisment “La Măruţă”, difuzată de PRO TV.

La final, le-a urat tuturor “Vacanţă plăcută”!

inaintare_2018

 Posted by at 9:44 am
Gravityscan Badge