apr. 172018
 

 În cadrul programului “Şcoala altfel”, elevi şi profesori de la Şcoala Gimnazială “Fănuş Neagu” din Brăila au optat să cunoască specificul vieţii şi instruirii celor mai tineri reprezentanţi ai Armatei României. Liceenii în uniforma militară, printre aceştia aflându-se elevul fruntaş Cristian Turea şi elevul sergent Vlad Cosmin Sofrone, absolvenţi ai prestigioasei instituţii de învăţământ de pe malul românesc al Dunării, le-au prezentat şcolarilor oferta educaţională a instituţiei şi o parte dintre activităţile care pun în valoare rigoarea militară, disciplina, performanţa.

Tinerii prezenţi în instituţia noastră au fost fascinaţi să-i cunoască pe membrii echipei de robotică, care le-au arătat şi le-au explicat cum au construit şi programat robotul de la zero şi în ce a constat Competiţia naţională “First Tech Challenge” la care au participat în perioada 23-25 martie, la Sala Polivalentă.

La final, cel puţin unul a afirmat că vrea să urmeze cariera militară. Cantemiriştii îl aşteaptă pe camaradul lor să li se alăture în formaţie.

Succes şi visurile voastre să devină realitate!

 

 Posted by at 1:57 pm
Gravityscan Badge