Apr 032017
 

Echipa de handbal a Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, în urma pregătirii temeinice, determinării şi condiţiilor optime de antrenament.

Performanţele obţinute de elevi în competiţiile de handbal şi nu numai, au fost evidenţiate de comandantul instituţiei, colonel Doina Mureşan, şi de inspectorul de specialitate, prof. Florina Damian, în cadrul şedinţei tehnice desfăşurate în colegiu, vineri, 31 martie.

Şi la această ediţie, handbaliştii cantemirişti s-au prezentat la un nivel de pregătire superior, confirmat de rezultatele pozitive obţinute în partidele disputate în Sala de sport a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, sâmbătă, 1 aprilie 2017. În primul meci, scorul de pe tabela de marcaj a arătat, la un moment dat, chiar şi o diferenţă de 12 goluri. Rezultatul este unul meritoriu, obţinut în faţa sportivilor de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” Călăraşi, cu program sportiv. Şi în partidele următoare, liceenii militari au etalat un joc consistent, însoţit de o tactică bine pusă la punct de antrenorul Leonard Cristescu, oferindu-le posibilitatea să se detaşeze pe tabelă şi să obţină victorii importante, care i-au clasat pe locul I la faza zonală. În urma acestei performanţe, sportivii noştri vor reprezenta colegiul şi judeţul Prahova la faza naţională, care se va desfăşura la Bacău, în perioada 4-7 mai.

Rezultate:

Locul I – Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, Breaza;

Locul II – Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei”, Călăraşi

Locul III – Colegiul Naţional „Alexandru Dimitrie Ghica”, Teleorman;

Locul IV – Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, Giurgiu.

Felicitări şi succes în competiţia elitelor!

Foto: Graţiela Mihăescu

handbal_2017_2

 Posted by at 11:37 am
Gravityscan Badge