mai 142018
 

Balul absolvenţilor cantemirişti s-a transformat într-o tradiţie, iar în fiecare an liceenii militari, distinşi şi cu un farmec aparte, descriu, prin eleganţă şi graţia personalităţii, un cerc frenetic al tinereţii.

Creativi şi talentaţi, le-au oferit  cadrelor militare, diriginţilor şi profesorilor un colaj de momente deosebite, pregătite cu minuţiozitate, ce au purtat amprenta unei gale de “Oscar”, mulţumindu-le în felul lor:“Pentru că ne-aţi călăuzit ideile şi visurile atunci când începeam să ne construim propriul drum, pentru că ne-aţi transmis din cultura şi rafinamentul Dumneavoastră şi pentru că în anii minunaţi de liceu ne-aţi dăruit fiecăruia dintre noi o frântură din sufletul Dumneavoastră, vă mulţumim!, au transmis cei 108 viitori absolvenţi.

“Premiul Oscar”, înmânat cadrelor didactice şi militare, a fost însoţit de un mesaj de suflet, ce a concluzionat parcursul lor în Cantemir:  “Se acordă Premiul Oscar pentru modul exemplar în care aţi regizat specatocolul devenirii noastre de la copilul de odinioară la adolescentul de acum, pentru că ne-aţi modelat fiinţa spre a ne depăşi limitele, pentru că ne-aţi învăţat că aripile pot creşte şi în noi înşine, că visurile nu se frâng, ci se împlinesc, dar mai ales pentru că am ajuns noi, cei de astăzi – promoţia “Centenarul Marii Uniri” – să fim OAMENI, OAMENI ADEVĂRAŢI.”

Desemnarea titlului de regină şi rege ai Balului absolvenţilor s-a făcut în urma voturilor oferite de juriu format din profesori, cadre militare şi membrii ai comitetului de părinţi. Din punctul de vedere al organizatorilor, diriginţii claselor a XII –a, Claudia Dogaru, Mihaela Lambru, Roxana Ţonoiu şi Alexandru Diţei, toţi cei 108 aspiranţi la titlu ar fi meritat acest premiu. La final, în urma competiţiei, au primit girul juriului Georgiana Cristea şi Răzvan Cristea.

“Luminile reflectoarelor s-au stins peste un nou bal al absolvenţilor, intitulat sugestiv CNMAGIA, în care protagoniştii au înlocuit pentru scurt timp uniforma cu vipuşcă şi cu epoleţi cu ţinute de prinţi şi prinţese”, a spus prof. Mihaela-Steliana Lambru.

Foto: Nicolae Milea

 

 

 

 Posted by at 12:51 pm
Gravityscan Badge