nov. 262018
 

Elevul Tudor Panciu s-a remarcat, din nou, la disciplina istorie, reuşind în mai puţin de o lună să obţină o altă distincţie meritorie, venită ca urmare a pregătirii temeinice, a seriozităţii şi a preocupării pentru prezent care „se explică limpede prin detaliile trecutului, studiind în amănunt contexte, oameni, fapte”, spune liceanul.

Cele două premii I obţinute de elevul nostru certifică pregătirea acestuia, sub coordonarea prof. Dănuţ Ionescu, şi dorinţa constantă pentru performanţă.

Primul premiu a fost obţinut la categoria licee militare, în cadrul Concursului de istorie intitulat „1 Decembrie – Ziua Naţională a României”, desfăşurat în Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” (http://www.cantemircml.ro/pasionatii-de-istorie-s-au-reunit-la-breaza/), iar cel de-al doilea şi l-a adjudecat la Concursul de istorie „România – trecut, prezent şi viitor”, derulat la Câmpina.

Ambele jurii au apreciat calitatea lucrărilor lui Tudor, fiind desemnat câştigător. De altfel, tânărul cantemirist şi-a dovedit cunoştinţele la disciplina pe care o studiază cu pasiune, având în palmares premiile II şi III cucerite la faza judeţeană a Olimpiadei de istorie.

Foto: Graţiela Mihăescu

 Posted by at 12:58 pm
Gravityscan Badge