Iun 062017
 

În perioada 6 iunie – 30 iunie a.c., toţi cei 111 elevi absolvenţi, din Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, îşi vor demonstra nivelul cunoştinţelor dobândite pe parcursul celor 4 ani de liceu, în cadrul examenului de bacalaureat naţional – 2017.

Examenul de bacalaureat a devenit, în timp, un veritabil barometru al nivelului de pregătire şi un criteriu de evaluare a cunoştinţelor, a competenţelor şi a nivelului de cultură generală şi de specializare.

Marţi, 6 iunie, şi miercuri, 7 iunie 2017, are loc proba A, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Pe 12-13 iunie se va desfăşura proba D, cea de evaluare a competenţelor digitale. Probele orale se vor încheia cu proba C, cea de evaluare a competenţelor într-o limbă de circulaţie internaţională, programată între 14-16 iunie.

Probele scrise vor începe în data de 26 iunie cu Limba şi literatura română –proba Ea). În 28 iunie, absolvenţii vor susţine proba obligatorie a profilului – proba Ec), iar pe 30 iunie proba la alegere a profilului şi specializării – proba Ed).

Pe 10 iulie, după afişarea rezultatelor finale, se vor risipi toate emoţiile.

Succes tuturor!

 Posted by at 10:22 am
Gravityscan Badge