sept. 272017
 

Miercuri, 27 septembrie, în cadrul activităţii de consiliere, elevii claselor a XI – a şi a XII –a din Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” au avut oportunitatea descoperirii importantelor aspecte privind cariera militară în Forţele Aeriene.
Hotărâţi să transforme această întâlnire într-o experienţă unică şi utilă, reprezentanţii armelor radiolocaţie, artilerie şi rachete antiaerene şi aviaţie au oferit liceenilor în uniformă toate informaţiile necesare pentru a lua în considerare ca opţiune de viitor Academia Forţelor Aeriene. Printre invitaţi s-au aflat şi foşti absolvenţi ai colegiului care au fost impresionaţi de cum arată instituţia în care cu ani urmă au fost şi ei elevi.
La final, comandantul instituţiei, doamna colonel dr. Doina Mureşan, a mulţumit echipei prezente pentru frumoasa incursiune în lumea aviaţiei, asigurând-o, totodată, că în colegiu a existat întotdeauna fascinaţia pentru zbor, dovadă fiind numărul tot mai mare al cantemiriştilor care optează pentru învăţământul universitar militar de la Braşov, bazat pe tradiţie, exigenţă şi performanţă. De asemenea, domnia sa a adresat invitaţia reprezentanţilor Forţelor Aeriene de a fi alături de elevi ori de câte ori o pot face.
O reuşită, aşa s-ar putea caracteriza întâlnirea, în cadrul căreia cantemiriştii au primit toate detaliile legate de aviaţie, o categorie în care mulţi dintre cei prezenţi, în funcţie de opţiune, îşi vor desfăşura activitatea atât la sol, cât şi acolo sus deasupra norilor.

“Fiţi cei mai buni!Fiţi la înălţime!”

consiliere_afa_2017

 Posted by at 2:58 pm
Gravityscan Badge